Onder ’t Perron Na jaren  onderhandelen heeft de NMBS eindelijk

 het station van Landegem, dat al jaren leeg stond, ter beschikking gesteld aan de lokale gemeenschap. Een buitenkans voor enthousiaste buurtbewoners en medewerkers van voorzieningen voor mensen met een beperking (Verburght, De Vierklaver, BuSO Ten Dries, Humival en dvc De Triangel) om er een inclusieve werking uit te bouwen. “Buurtpunt Onder ’t Perron” is de naam! Het buurtpunt wil tegemoetkomen aan allerlei verlangens en wensen van buurtbewoners, treinreizigers, verenigingen, … We willen daarbij zeer ruim en breed gaan (van een koffietje drinken tot een eigen activiteit organiseren…). Iedereen die of alles dat kan bijdragen tot elke vorm van inclusie en samenwerking is dus welkom.

Onder ’t Perron is op zoek naar een coördinator buurtpunt (8u/38)

Geloof jij, net als wij, dat een buurtpunt een hefboom kan zijn naar meer ‘ontmoeting en verbinding’? Ben je volop overtuigd van de meerwaarde van een inclusieve samenleving? Wil je graag meewerken aan het samen leven in diversiteit? Ben je, bij voorkeur, vertrouwd met de doelgroep (jong-)volwassenen met een beperking? Ben je een sterke organisator en planner? Dan ben jij misschien wel de M/V/X die wij zoeken! Gesteund door een coördinatieteam (samengesteld uit medewerkers van de 5 voorzieningen en enthousiaste buurtbewoners) neem jij de coördinatie van het Buurtpunt voor jouw rekening.

Je verantwoordelijkheden

• Je bouwt mee aan een warme buurt door de actieve uitbouw van het buurtpunt: legt linken met buurtbewoners, verenigingen en lokale organisaties…
• Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden van het buurtpunt (organisatie winkelpunt, organisatie ruimtegebruik, planning dagbesteding,…)
• Je exploreert alle mogelijke vormen van inclusie, je legt vlot linken en contacten, ziet mogelijkheden en opportuniteiten,…
• Je bent niet bang om aan te sturen, te beslissen en uit te voeren.
• Je bent een team-player maar kan ook zelfstandig uit de voeten.
• Je formuleert adviezen beknopt en helder.
• Je bent flexibel (ev. avond- & weekend-werk) en stressbestendig.
• Je hebt ervaring met de financiële opvolging van een project.
• Je kan vlot overweg met digitale toepassingen.

Wat bieden we jou?

• Een contract van bepaalde duur voor 8u/38 vanaf 01.09.2021 (1 jaar) met verlenging na positieve evaluatie
• Een loon volgens barema van PC 319.01. (max. A1)
• We houden rekening met relevante ervaring bij het bepalen van je anciënniteit.

Hoe solliciteer je?

Je kan enkel solliciteren via e-mail. Je stuurt ten laatste op 16.07.2021 jouw motivatiebrief en cv naar s.verstraete@verburght.be met de vermelding van de referentie “coördinator buurtpunt”. Na een eerste screening op basis van motivatiebrief en cv, krijgen de weerhouden kandidaten een selectiegesprek.
Meer info over de vacature en job-inhoud kan je bekomen bij jo.degroote@dvcdetriangel.be of 0479 57 50 08.

Wie zijn we?

www.ondertperron.bewww.facebook.com/ondertperron
www.de-vierklaver.be
www.humival.be
www.verburght.be
https://www.tendries.be/BuSO
www.dvcdetriangel.be
buren en sympathisanten